Bekijk de Belkin Tour de France videoreports!


Ja lieve kijkbuiskinders, ik ben weer terug in het land. Hoewel, voor maar anderhalve week want dan vertrek ik weer naar Frankrijk voor twee weken vakantie (en nog een etappe van de Tour als toeschouwer). Zoals ik bijna twee weken geleden al schreef mocht ik de eerste week van de Tour de France mee met Belkin (de hoofdsponsor van het wielerteam Belkin Procycling) als special reporter. We reden in een camper, de #BelkinVan, met de Tour mee van plaats naar plaats. Ik interviewde de renners, de mechaniciens, de supporters, andere journalisten en zelfs Bert van Marwijk! Cameraman Milan legde alles vast en zo hebben we tot nu toe al drie afleveringen van ‘The adventures of the #BelkinVan’ gepubliceerd. Vanavond of morgen komt aflevering 4 met mij online.

Inmiddels heeft een nieuwe reporter (namens Belkin Frankrijk) het van me overgenomen. Zij zal komende week de volgers up to date houden en met cameraman Milan Anzic nieuwe afleveringen opnemen. Van de week zal ik een uitgebreider verslag schrijven van wat ik allemaal heb meegemaakt, voor nu wil ik graag onze video’s met jullie delen. Hopelijk vinden jullie ze leuk! (p.s. ze zijn in het Engels omdat ze in de hele Belkin-community zijn gepubliceerd dus ook in Amerika, Azië, Australië etc).

Episode 1

Episode 2

Tussendoor plaatsten we af en toe een Live Update, gefilmd met een iPhone5 en LiveAction Mic van Belkin erop.

Live update met Lars Boom

Live update met Robert Gesink

Live update met Bert van Marwijk (hij was gast van het team bij de 5e etappe)

Episode 3

Overdracht Franse reporter

Episode 4

Episode 9

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om onze filmpjes te bekijken! Lees je van de week ook mijn verslag van deze geweldige Tour de France-week?


Laat commentaar achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 Gedachten over “Bekijk de Belkin Tour de France videoreports!