TAG: Work that Es


workthates

Wow, zomaar twee blogs binnen een week?! Ik probeer mijn leven te beteren jongens. De tag van Esmée van Work that Es kon ik natuurlijk niet voorbij laten. Hoewel ik vorig jaar onwijs actief meedeed aan de #fitforsummer challenge van Annemerel, moet ik toegeven dat het dit jaar niet echt wil lukken met de #Girlscamp challenges die Annemerel, Esmée en Danique nu wekelijks geven. Misschien dat ik daar door deze tag wat meer motivatie voor krijg?

Aan welke sporten doe je?
Momenteel alleen hardlopen… Misschien dat ik na de zomer weer regelmatiger wil gaan trainen op de ski’s (vroeger skiede ik veel wedstrijden en trainde ik 3x per week) en ik heb me voorgenomen deze week een abonnement bij Fit for Free te nemen! Er staat dan wel geen zomervakantie gepland, hopelijk zullen veel zomeruren wel op het Scheveningse strand worden doorgebracht. En die bikini body tovert zich niet vanzelf tevoorschijn.

Favoriete oefening?
In de sportschool doe ik altijd het liefst de oefeningen op het apparaat waarbij je je benen naar binnen of naar buiten moet drukken. Misschien omdat die altijd het beste gingen? Verder vind ik stretchoefeningen altijd erg fijn, maar dat is eigenlijk niet om strakker te worden natuurlijk.

Ontbijt?
Eeehhhhhm. No comment.

Welk work-out nummer staat nu bij  je op repeat?
Oh ik heb een 10k playlist waar ik af en toe nummers aan toevoeg en nummers uithaal die irritant geworden zijn. Echte blijvers zijn Can’t Hold Us van Macklemore & Ryan Lewis, Burn van Ellie Goulding en Timber van Kesha & Pitbull. Als je me al playbackend voorbij ziet rennen, staat waarschijnlijk een van deze nummers op.

Wat vind je makkelijker, gezond eten of sporten?
Sporten, zeker weten. Wat eten betreft hou ik iets te veel van taarten, sorbetijs en rode wijn.

Gebruik je voedingssupplementen? 
Nee.

Beste fitspiration?
De meeste inspiratie haal ik uit iedereen in mijn omgeving die op social media hun sportieve activiteiten deelt. Vooral de foto’s op Instagram van runs, work-out outfits en trainingssessies zijn wel een trigger. Dan denk ik: oooh ik moet ook echt wat gaan doen!

Cheatmeal?
Sorbetijs. Die blognaam is natuurlijk niet zomaar uit de lucht komen vallen.

Fijnste sportoutfit?
Mijn driekwart hardlooplegging van H&M (vind Nike leggings prachtig, maar zo duur!), favoriete sport BH van Nike (uit de outlet dus een koopje! En het is de enige sport BH die echt goed zit) en een ruim vallende roze sporttop van H&M.

Gebruik je sport en/of health apps?
Yes! Iedere run wordt geregistreerd met Runkeeper. Die app vertelt me iedere 5 minuten hoe ver ik gelopen heb en wat mijn gemiddelde pace is.

Grootste irritatie tijdens het sporten?
Pijn in mijn benen en/of voeten. Vanaf dat ik in september Nike Frees 5.0 kocht, liep ik heel veel pijnvrij maar soms als ik iets te gretig ben of bijvoorbeeld veel in de duinen bergop moet lopen, krijg ik snel pijn aan mijn enkels. Sinds een paar weken heb ik ineens last van mijn voeten die ‘slapen’ tijdens het lopen en een ontstoken pees onder mijn voet 🙁 Meestal ren ik er doorheen en heb ik na een kilometer of 5 geen last meer, maar of dat nou echt de beste strategie is?

Hoeveel paar sportschoenen heb je?
Dat is nog heeeeel bescheiden! Slechts drie paar 🙂

Drie dingen waar je niet zonder kunt?
1. Muziek!! Zonder muziek zou ik niet willen leven denk ik… 2. Sorbetijs.. hoe saai zou een zomer zijn zonder ijs? 3. Lippenbalsem. Zonder lippenbalsem kan ik echt niet slapen!

Nou, zo bewust nadenken over sporten is best een handige motivator. Toch maar eens die #Girlscamp challenges proberen vol te houden.

Peace,

Esther

Laat commentaar achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *