Proud to be a Liebster Award nominee!


1.Waar haal je je inspiratie vandaan voor je blog?
De meeste inspiratie haal ik uit mijn dagelijks leven. Dingen die mij interesseren, die ik tegenkom of waar ik wat over hoor. 

2. Hoe ben je op het idee gekomen om te gaan bloggen?
Ik ben begonnen met bloggen tijdens mijn stage bij Libelle. Daar schreef ik vooral artikelen en reportages over mensen en hun leven, maar ik wilde ook meer schrijven over mode, beauty en lifestyle. Daarom startte ik mijn blog, toentertijd nog onder de naam Blosh Time.

3. Wat vind je het ALLERLEUKSTE van bloggen?
Het leukste aan bloggen vind ik dat ik mag schrijven over whatever I want! In eerste instantie schrijf ik gewoon voor mezelf. Dat andere mensen het dan ook leuk vinden om dat te lezen is natuurlijk een heel bijzonder extraatje!

4. Wat voor eten maak je het liefst als er iemand komt eten?
Dat varieert eigenlijk heel erg. Soms een lekkere pasta met groenten, andere keer een maaltijdsalade of iets Oosters. Meestal niet iets heel anders dan wat ik kook als ik alleen eet.

5. Wat zijn jouw 3 musthave producten in je keukenkastje?
Chilisaus, Sojasaus en Italiaanse kruiden.

6. Wat is je favoriete doucheproduct?
De doucheschuimen van Rituals!

7. Heb je ooit je haar geverfd , zo ja: waarom?
Ja! Vroeger best wel vaak. Toen ik een jaar of 15 was, heb ik het rood/paars/oranje gehad. Daarna hield ik het bij chocoladebruin. Die felle kleuren wilde ik toen omdat ik in een ‘ik voel me anders’-fase zat… Het donkerbruine vond ik gewoon mooi. Maar nu heb ik alweer een tijdje mijn eigen kleur terug en dat is toch ook best wel mooi.

8. Wat zijn jou 3 belangrijkste kledingstukken in je kledingkast en waarom?
– Jeans (70% van de tijd draag ik jeans, kan echt niet zonder!)
– Geruite blouse (sinds ik die kocht in november is het mijn meest gedragen item)
– Zwarte boots (staan overal bij en zitten heerlijk)

9. Wat zijn je trucs om mooie foto’s te maken voor je blog?
Momenteel is het vrij lastig om mooie foto’s te maken omdat ik alleen mijn telefoon heb. Voorheen gebruikte ik altijd mijn vaders spiegelreflex maar hij wilde zijn camera ook wel weer eens terug. Nu moet ik het dus vooral van de nabewerking hebben en goed licht.

10. Hoe ziet je avondritueel eruit?
Momenteel met een kopje thee op de bank nog één (of twee) aflevering(en) van Nashville kijken, dan m’n make-up eraf halen, tandenpoetsen, toilet, slaapoutfit aan en hups op één oor. 

11. Hoe maak je jouw huis/kamer gezellig?
Twee maanden geleden ben ik verhuisd naar een heel fijn appartementje in Den Haag waar ik voor het eerst echt goed een huisje kon gaan inrichten naar mijn eigen smaak. En ik ben heel blij met hoe het geworden is! Mijn inspiratie haalde ik vooral van Pinterest en dat heb ik vertaald naar een combinatie van tweedehands, Ikea, antiek en steigerhout. Qua kleuren is het vooral wit en hout en hier en daar wat kleur. Het meest gezellig is het wanneer alle kaarsen aan staan en dat zijn er nogal wat!

Dat waren de vragen van Floortje. Dan nu de 11 vragen die ik heb bedacht voor de bloggers die ik nomineer.

1. Waarom blog je?
2. Wat vind je het moeilijkst van bloggen?
3. Hoe ziet jouw ideale weekend eruit?
4. Als alles mogelijk is, hoe zou jouw leven er dan uit zien?
5. Wat is je favoriete artiest/band?
6. Heb je al plannen voor deze zomer?
7. Wat doe je in het dagelijks leven?
8. Fijnste jeugdherinnering?
9. Hoe/waar woon je?
10. Wat ga je vanavond koken?
11. Discotheek of kroeg en waarom?

En dan nu…. the nominees in de categorie favoriete nog ‘onbekendere’ bloggers are:

Wies van doorwies.nl en wheretopopup.nl
Liselotte van liefsuitutrecht.nl 
Marjet van Just another day.. in my life
Barbara van BoulevardB.nl

Spread the word ladies!

Laat commentaar achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *