Beauty: philosophy microdelivery peel en intense lip therapy


philosophy

Met die kou buiten merk ik dat m’n huid weer droger wordt en die constante wisseling tussen warm en koud niet fijn vindt. Tijd om de wintertrucendoos tevoorschijn te toveren. Zo probeerde ik voor het eerst de Microdelivery Peel van philosophy en ga ik droge lippen tegen met de Kiss Me Tonight Lip Therapy. Wat nou droge winterhuid?

philosophy micro

Microdelivery Peel
Al jaren las ik de meest fantastische verhalen over dit wonderspul van philosophy. Maar met een prijs van +/- € 75,- vond ik het altijd wat te duur. Had ik toen maar geweten wat ik nu weet: het is echt wonderspul!!

Het unieke twee-stappen systeem bestaat uit een scrubachtige substantie met vitamine c/peptide kristallen en een activerende crème die je er overheen aanbrengt. Even een paar minuten laten intrekken (je huid kan wat prikken, dat is normaal) en afspoelen maar. De fruitzuren reinigen je huid intens en veel dieper dan een oppervlakkige scrub. Daarna dus goed insmeren met een voedende dagcrème want die wordt na een peeling nóg beter door de huid opgenomen.

Ik gebruik de microdelivery peel nu pas enkele weken dus ik kan nog geen verschil zien wat betreft pigmentvlekken (die zouden vervagen bij regelmatig gebruik) en rimpels heb ik niet (thank God), maar die babybillenzachte huid die ik ervan krijg heb ik nog nooit gehad! Voorlopig blijf ik dit wekelijkse ritueel volhouden, ik ben benieuwd hoe mijn huid er over een paar weken uitziet!

philosophy lip

Kiss me tonight Intense Lip Therapy
Al jaren ben ik verslaafd aan lippenbalsem. Nooit de deur uit zonder lippenbalsem, overal in huis een potje hebben en gek worden na een paar uur zonder: zo erg is het. Ik heb het er zelf naar gemaakt, want het schijnt dat veelvuldig gebruik van lippenbalsem ervoor zorgt dat je lippen steeds minder goed zichzelf kunnen hydrateren. Dus gebruik je méér balsem en wordt de situatie er alleen maar erger op. Geen idee hoe ik hier vanaf ga komen, maar voor nu ben ik dus dolblij met fijne lip balms!

De Kiss me tonight Intense Lip Therapy van philosophy is misschien wel de fijnste die ik ooit heb gehad, zelfs fijner dan all time favourite Mr. Smith’s Rosebud Salve! Ik werd al direct verliefd op het schattige potje. De balsem zelf is lichtroze en ruikt heel lekker, een beetje vanille-achtig. En het allerbelangrijkste: hij houdt m’n lippen echt heel lang zacht en gehydrateerd. Waar sommige balsems heel snel intrekken en hun effect verliezen (waardoor je dus constant moet smeren), heb ik met de Kiss me tonight Lip Therapy uren zachte lippen met een mooi glansje. Dit potje gaat tegenwoordig overal met me mee naartoe!

De producten van philosophy zijn exclusief verkrijgbaar bij Ici Paris XL. De Microdelivery Peel kost daar nu € 64,94 en de Kiss me tonight Intense Lip Therapy € 14,94

Laat commentaar achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *