Personal Update: Nieuwe baan!


I AM SO SORRY voor de stilte hier!! Het ging zo lekker de afgelopen maanden, maar de afgelopen twee weken had ik gewoon geen tijd/energie over om te bloggen. Het knaagt aan me hoor, als ik niet kan bloggen. Maar ik heb een goede reden: ik heb een nieuwe baan! 

Ruim een jaar na mijn afstuderen, heb ik eindelijk een vaste baan gevonden. Niet dat ik het afgelopen jaar heel actief heb gezocht hoor. Het freelancen beviel me wel en het liefst zou ik dat ook blijven doen. Maar toen ik in mei mijn relatie beëindigde waardoor ik op zoek moest naar een nieuw huis, begon een vaste baan met een vast inkomen wel te lonken. Als freelancer met een heel wisselend inkomen bleek een huurhuis in hartje Amsterdam niet zo makkelijk te zijn. Zeg maar onmogelijk. Inmiddels zijn we vijf maanden verder, logeer ik nog steeds bij mijn ouders en heb ik nog steeds geen huis, máár inmiddels dus wel een baan! Sinds een paar weken ben ik namelijk de Social Content Manager bij Rivièra Maison.

Rivièra Maison kennen jullie vast wel toch? Een mooi interieurmerk met die fijne landelijke stijl en sfeer. Een prachtig merk om op social media te mogen vertegenwoordigen. Het is een nieuwe functie binnen het bedrijf, wat een leuke uitdaging is. Ik ben verantwoordelijk voor alle activiteit op social media. Een functie die perfect bij mij en mijn studie past. De eerste paar weken waren intensief maar leuk. Ik kan al mijn creativiteit en kennis eindelijk in de praktijk brengen!

Het probleem van die fulltime baan is alleen dat ik nog nauwelijks tijd heb om te bloggen. Ik weet dat er bloggers zijn die heel succesvol een actieve blog bijhouden naast een drukke baan , maar ik moet nog even uitvogelen hoe ik dat ga doen. Iedere ochtend heel vroeg op (6.45u is vroeg voor mij!), ben pas rond 18.30u ’s avonds thuis en ga de laatste tijd eigenlijk niet meer later dan 22.00u naar bed. Dan hebben we nog vriendinnen, familie, hardlopen en andere hobby’s die in die schaarse vrije tijd gebeuren moeten. Helaas leed Mango Sorbetto daar nogal onder de laatste weken. Ik ga echt mijn best doen om regelmatig te blijven bloggen, maar ik vrees wel een stuk minder dan drie artikelen per week. Bij deze alvast sorry daarvoor. Ik hoop dat jullie de artikelen die wel online komen met veel plezier blijven lezen! En hopelijk vind ik op den duur een ritme en gewenning waardoor het bloggen weer meer aandacht kan krijgen.

Iemand toevallig nog een klein appartementje/studio in Amsterdam in de aanbieding? 😉

Laat commentaar achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *