Insta-diary: Augustus


Ieder jaar gaat de zomer me weer veel te snel voorbij, terwijl de winter wel eeuwen lijkt te duren. Afgelopen jaar was dat ook echt zo, maar gelukkig kregen we ook best wel een lange zomer. Augustus was weer een mooie maand met prachtig warm weer. Heerlijk! Alleen mijn bankrekening was er iets minder blij mee. Want mooi weer betekent heel veel genieten van terrasjes, picknicks in het park, etentjes, strand en bijbehorende dure strandtenten en vooral niet binnen zitten. Sjah, dan vliegt het geld er toch een stuk sneller uit dan gedurende de natte, grauwe winterdagen die binnen op de bank worden gespendeerd… Maar goed, ik kan niet zeggen dat ik niet genoten heb van de zomer! Aan de hand van mijn Instagram-foto’s een kort verslag van mijn augustus.

aug1

 

Links: Augustus begon met een heerlijke dag op het strand met vriendin Wies. Het strand is misschien wel mijn meest favoriete plek op aarde. Zolang ik maar bij het water ben!

Midden: Sinds de #fitforsummer challenges van Annemerel eerder dit jaar, ontbijt ik iedere dag met een gezonde smoothie van fruit en lijnzaad en/of chiazaad. Een paar keer per week maak ik een grote kan zodat ik altijd een smoothie kan pakken. Een nieuwe gewoonte waar ik heel blij mee ben!

Rechts: Samen met vriendin Tess deed ik mee aan de Girls Surf Session en genoten we op het Woodstock Surf Festival, als echte hippies! Ik schreef er hier uitgebreid over.

aug2

 

Links: Op het Woodstock Surf Festival gingen we helemaal uit ons dak tijdens het optreden van de band Friends of the Family.

Midden & Rechts: De maandag na het festival vertrok ik voor twee dagen naar België om weer reports te maken voor Belkin, dit keer bij de Eneco Tour. Voor het eerst in mijn leven heb ik op een Segway gereden, super leuk!

aug3

 

Links: Om weer een beetje in shape te komen na de vele, luie, vakantieweken deed ik mee aan de #anxesbootcamp van Annemerel & Esmée in Utrecht. Het was zwaar maar superleuk. De spierpijn de dagen erna iets minder..

Midden: In Annecy kocht ik bij Pimkie eindelijk een jeans tuinbroek! Ik wilde er al heel lang een, maar kon nergens een goede vinden. In de winkel vreesde ik nog dat ik hem misschien nooit aan zou durven, maar inmiddels heb ik hem al heel vaak aangehad en ben ik er heel blij mee.

Rechts: Heel blij met de Lip Colour Pen van de Catrice Glamazona-collectie. Ik vergeleek hem eerder deze week met mijn favoriete NARS Satin Lip Pencil.

aug4

 

Links: Vanwege mijn beëindigde relatie logeer ik momenteel bij mijn ouders in Houten. Maar ik werk gewoon in Amsterdam dus ik blijf vaak logeren bij vriendinnen. Op vrijdag ga ik echter vaak direct naar Houten na het werk. Maar als het super lekker weer is, moet je daar wel van genieten natuurlijk! Dus haalden Wies en ik prosecco, een lekkere maaltijdsalade en brachten de avond door in het Vondelpark.

Midden: Ik hou ZO van Amsterdam!

Rechts: Tussendoor natuurlijk wel hardlopen, want op 22 sept staat de Ladies Damloop op het programma. 6,4km… Ik heb nog nooit zover gelopen, maar het komt goed!

aug5

 

Links: Het is inmiddels geen geheim meer dat ijs mijn guilty pleasure is.. Het liefst eet ik sorbetijs, maar een Swirl gaat er af en toe ook wel in. En ze hebben bij Swirl ook helemaal gelijk: Icecream makes u happy!

Midden: Afgelopen zaterdag hadden we met een aantal mensen uit mode- en bladenwereld een meet up rondom de September Issues van dit jaar. Het was heel gezellig en we hebben flink gediscussieerd over de nieuwste modetrends, bloggers vs. tijdschriften, size zero vs. plus size en nog veel meer.

Rechts: Ik wil niet de goden verzoeken ofzo, maar stiekem deed ik zaterdag al mijn favoriete herfstlakje op mijn nagels: Essie – Bordeaux.

September wordt een heel andere maand dan augustus. De vakantie is voorbij, er moet weer veel gewerkt worden. Wel staat er voor komend weekend een werktripje naar Berlijn op het programma! Volgende week een verslag.

Wat is het leukste dat jij gedaan hebt in augustus?


Laat commentaar achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Een gedachte over “Insta-diary: Augustus