I’m back baby!


strand

Yes hello ya’ll, weten jullie nog wie ik ben? Op de Robin Williams memorial blogpost van vorige week na, is het hier duidelijk een beetje stil geweest. Naast de fulltime baan die ik had bij Rivièra Maison, lukte het me niet ook nog veel tijd in bloggen te steken. En ik wil niet bloggen omdat het voelt als een verplichting, ik wil bloggen omdat ik het leuk vind! Inmiddels is de situatie veranderd (nieuwe baan!), heb ik iets meer vrije tijd en hoop ik weer wat vaker te schrijven op Mango Sorbetto!

De grootste verandering van de afgelopen tijd is mijn nieuwe baan. Sinds augustus ben ik namelijk webredacteur bij JAN Magazine! Ik vind het heerlijk om weer bij een tijdschrift te werken en over allerlei onderwerpen te schrijven die ik zelf ook leuk vind. De eerste twee weken op de redactie in hartje Amsterdam zijn achter de rug en tot nu toe is het helemaal top! Liken jullie allemaal even de Facebook-pagina van JAN? 🙂

In Den Haag heb ik het nog steeds heel erg naar mijn zin. Toen ik hierheen verhuisde had ik maar één vriendin (de altijd stralende Tess) in deze stad, die toevallig 100m verderop woont. Maar inmiddels is onze buurt het bruisende middelpunt geworden van een aantal leuke, lieve meiden! De spontane avonden/middagen/hele weekenden op het strand, de avonden platen draaien en gitaar spelen, dansen in de stad, kopjes koffie of flessen prosecco bij iemand thuis, struinen over marktjes… Strand, muziek en friends allemaal op loopafstand, wat wil je nog meer?!

De komende tijd hoop ik weer wat vaker te schrijven op Mango Sorbetto. Er komt in ieder geval een nieuwe look en nieuw logo aan! En wat je qua artikelen kunt verwachten? Geen idee… Stukjes over fijne koffietenten in Den Haag, of de tofste vintage winkels, verhalen over hardlopen (doe ik nog steeds!), een vleugje beauty en mode hier en daar, af en toe wat hersenspinsels. Who knows! Stay tuned.

Peace,

Esther

Laat commentaar achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *