Hotspot in Den Haag: W’IJS


5

Bij mij om de hoek zit de gezellige Reinkenstraat, tussen het Sweelinckplein en de Laan van Meerdervoort in. Het is geen drukke winkelstraat, maar binnen onze buurt toch een plek waar je eigenlijk alles kunt vinden. Bovendien zit er een gezellige kroeg, een paar restaurants en sinds deze zomer dé leukste hotspot van de straat: W’IJS. Je snapt, als ijsliefhebber kon ik hier niet zomaar voorbij lopen; er staan 24 smaken ijs in de vitrine…

2

Maar behalve ijs, kun je bij W’IJS ook terecht voor ontbijt, lunch, smoothies, Nespresso koffie en thee. Bovendien bakken ze geregeld verse muffins, taarten en ander heerlijks! Helaas gaat half oktober de ijsvitrine leeg voor het winterseizoen maar ik weet zeker dat ik hier ook dan geregeld een kop koffie ga drinken. En niet alleen vanwege de goede koffie, maar ook vanwege het super leuke interieur!

1

De lampen vind ik bijvoorbeeld fantastisch! En die bakstenen muur, en de details, en tafeltjes, en de stellingkast, en de hoedjes aan de kapstok, en..en…en…! De eigenaar heeft het hele interieur zelf ontworpen, en wat mij betreft verdient dat een groot applaus. Hij heeft er een mooie hotspot in Den Haag van gemaakt.

3

Meer weten? W’IJS heeft een website en zit natuurlijk ook op Facebook. Ben je een keer in de buurt? Plof hier dan zeker even een neer voor een koffie- of lunchpauze! Reinkenstraat 61, Den Haag.


Laat commentaar achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 Gedachten over “Hotspot in Den Haag: W’IJS