Hardloopschoenen te koop!


Processed with VSCOcam

Sinds ik op mijn Nike’s LunarEclipsen loop, staan mijn Vomero+ 8’s in de kast. Toen ik bedacht die wel te kunnen verkopen, vond ik ook nog een paar New Balance 890v3 staan die slechts enkele kilometers gemaakt hebben! Zonde om in de kast te laten verstoffen, dus maak ik er liever iemand anders blij mee! Interesse? Mail je bod naar esther@mangosorbetto.com en ik neem contact met je op!

Nike Vomero+ 8, maat 38,5
Dit waren mijn eerste echte hardloopschoenen, gekocht in New York in april 2013 en sindsdien heb ik er zo’n 250 kilometer op gelopen (na een paar maanden kocht ik ook Nike Free 5.0 dus wisselde ik af). Ze zien er nog perfect uit en de demping is ook nog perfect. Geen tekenen van slijtage.

De schoenen zijn maat 38,5 (7,5 US, 5 UK). Nieuwprijs was € 150,- (bieden vanaf € 50,-)

nike

Omschrijving van de Nike Vomero+ 8 van een running shoes webshop:
De Zoom Vomero + 8 zijn lichtgewicht running shoes van Nike. De neutrale hardloopschoenen zitten comfortabel dankzij de zachte binnenvoering. Daarnaast bieden ze goede stabiliteit en demping tijdens het hardlopen.

Dynamic Fit technologie
De Dynamic Fit technologie zorgt er voor dat de schoen zich aanpast aan de vorm van de voet. Tijdens het hardlopen veranderen de voeten continu van vorm. Dynamic Fit beweegt mee met de voet en sluit perfect aan tijdens iedere fase van uw pas.

Goede ventiliatie
De bovenzijde van de Nike Vomero 8 is voorzien van ademend mesh. Dit zorgt voor een goede ventilatie zodat uw voeten comfortabel op temperatuur blijven. Transpiratievocht kan gemakkelijk afgevoerd worden naar buiten zodat uw voeten droog blijven.

Optimale demping
Cushlon is een zeer elastisch materiaal dat goede demping biedt bij het lopen. Onder de hiel en voorvoet is Nike Zoom aangebracht voor extra zachte demping. Klappen en schokken worden opgevangen en uw energie gaat niet verloren. Daarnaast biedt deze duurzame cushlon tussenzool goede stabiliteit.

Goede grip
In de buitenzool zijn flex groeven aangebracht in een wafelpatroon. Het profiel en het rubber materiaal van deze buitenzool zorgt voor goede grip, flexibiliteit en duurzaamheid.

New Balance 890v3, maat 38
Op deze schoenen liep ik mijn eerste hardloopwedstrijd (de Ladies Run in 2013). Maar daarna koos ik toch sneller van mijn Nike’s. Uiteindelijk heb ik er misschien 25km op gelopen.. Ze zijn dus echt nog zo goed als nieuw, geen slijtage. De New Balance 890v3 is een lichtgewicht schoen met zachte demping en is helemaal naadloos.

Maat is 38 (7,5 US, 5,5 UK), nieuwprijs was € 120,- (bieden vanaf € 40,-)

newbalance

Engelse omschrijving van deze hardloopschoen: (kon geen Nederlandse vinden)
New Balance 890v3 BG3 running shoes give you the secure and stable wear you want for better feel during training. This comfortable and lightweight shoe provides excellent cushioning and performance styling to keep you motivated and hitting the pavement. Ideal for neutral runners with high arches.


Laat commentaar achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Een gedachte over “Hardloopschoenen te koop!