Food Tip: BabyCakes.nl


Ter info: dit is geen advertorial maar puur een enthousiasme uiting van mijn kant.

Cupcakes zijn allang niet meer alleen voor kinderen om te versieren en uit de delen in de klas. Sinds Carrie en haar vriendinnen in Sex and the City regelmatig smulden van Magnolia’s Bakery cupcakes, zijn deze kleine lekkernijen enorm populair geworden onder vrouwen (en mannen) van alle leeftijden. En dan heb ik het niet over simpele cakejes in een papieren vorm. Het gaat juist om de icing er bovenop! Bij Magnolia’s is die laag icing ongeveer net zo groot als het cakeje zelf, en persoonlijk vind ik het dan ook alsof ik een pakje boter naar binnen zit te werken… Normaal gesproken ga ik liever voor een cupcake met een glazuurlaagje! Veel minder machtig, maar minstens net zo lekker.

Gisteren op Koninginnedag heb ik echter een nieuwe cheffin leren kennen, die de heerlijkste cupcakes met icing maakt! Het gaat om Linda Reynolds en haar patisseriebedrijfje Baby Cakes. En dat heeft niks te maken met kleine kinderen hoor, het motto is: Small cakes, huge taste! Linda is Amerikaanse en een hoogopgeleide chef, gespecialiseerd in patisserie. Sinds dit jaar bestaat haar bedrijfje hier in Nederland en vanaf 5 mei zijn haar producten te koop bij Tjin’s Toko in Amsterdam. Maar natuurlijk kun je ook online bestellen via haar website!

Double Vanilla

Red Velvet

Raspberry Lime Macaron

Devils Food Mocha

Linda maakt niet alleen cupcakes in verschillende smaken maar ook taarten, koeken en macarons. Haar cupcakes zijn niet zo groot als die van bijvoorbeeld Magnolia’s, maar eigenlijk wel veel lekkerder! Ik heb op Koninginnedag de Double Vanilla cupcake geproefd en zoals je nu kunt lezen, ben ik enorm enthousiast. Er zit enorm veel smaak aan, ze zijn heel luchtig en precies het juiste formaat. Omdat ze niet zo groot zijn, en ook de hoeveelheid icing niet gigantisch is, zijn de smaken in verhouding. Echt, het eerste wat ik dacht was: “Dit is zoveel beter dan Magnolia’s!” Ik gun Linda dan ook dat haar bedrijfje heel succesvol wordt.

Dus ben je op zoek naar de lekkerste cupcakes (of taarten, koeken en macarons natuurlijk), schroom dan niet om even te kijken op de website van Baby Cakes! De site is nog niet helemaal af, maar dat komt snel en je kunt in ieder geval de cupcakes al bestellen.

Mjam, eet smakelijk 😉

(Bron alle beelden: Baby Cakes)

Laat commentaar achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *