De must-haves van mei


musthaves

De afgelopen weken heb ik verschillende producten getest en al dan niet toegevoegd aan mijn dagelijkse routine. Steeds dacht ik dan: ik moet even een blog schrijven over dat product. Maar om nou een hele blog te besteden aan één crème? Dus bij deze: één artikel over meerdere must-haves van mei (en een beetje april…).

MUST-HAVE BODY CARE

Van de Belgische online apotheek Newpharma ontving ik een aantal producten van het merk Louis Widmer. In de nieuwsjaarsbox die ik begin dit jaar ontving, zaten al een paar testers van dit merk en die waren mij erg goed bevallen. Dit keer ging het om producten uit de Remederm lijn; een lijn speciaal voor de extreem droge huid. Mijn gezicht is helemaal niet droog, maar mijn armen en benen snakken naar voedende verzorging. Newpharma stuurde mij dus een body cream en een douche-olie toe. Terwijl ik dit schrijf ruik ik de heerlijke geur van de cream die ik net op mijn armen smeerde.. Mmmmmm, wat een fijne crème! Hij is wat dikkig en smeert niet zo makkelijk uit, dus je hebt er wel redelijk wat van nodig. Maar hij trekt gelukkig snel in en plakt niet. De douche-olie is ook heel fijn. Er zit geen SLS of SLES in (wel een andere laureth sulfate maar minder agressief) en het hoofdbestanddeel is sunflower seed oil. De olie is vrij dun en schuimt ietsjes op wanneer je het op de huid wrijft. Hij laat geen vettig laagje achter, maar ook geen trekkerige huid. Erg fijn dus als jouw huid wel wat extra verzorging kan gebruiken.

louis widmer

MUST-HAVE SHOWER MUSIC

Zingen onder de douche… Jep, guilty as charged. Maar alleen in het weekend, want ik denk dat mijn buren niet zo blij zouden zijn als ik doordeweeks om half 7 ’s morgens onder de douche sta te blèren. Voorheen nam ik altijd mijn telefoon mee de badkamer in, zette dan mijn favo playlist van spotify (de soundtrack van de serie Nashville) op met het geluid op z’n hardst. Maar zo’n speaker op een telefoon kan natuurlijk niet zo heel hard. En je telefoon in zo’n vochtige ruimte is misschien ook niet heel goed idee. Daar heb ik nu een oplossing voor! Een waterdichte bluetooth douche speaker! Is ‘ie niet cute? De speaker komt van de webshop van Mobile Fun waar hij nog geen 20 euro kost. Met de gebruiksaanwijzing erbij connect hij super easy met je telefoon en deze speaker kan tenminste echt lekker hard! Op de speaker zitten knoppen voor volgende en vorige, stop/play en uit/aan. De volgende/vorige knoppen zijn ook de knoppen om het volume harder of zachter te zetten (langer indrukken). Je kunt er trouwens ook telefoontjes mee opnemen… Zo stond ik vorig weekend onder de douche lekker te zingen toen vriendin Wies belde. Dat telefoontje kon ik dus gewoon voeren terwijl ik mijn haar aan het wassen was. Nooit meer een gemist gesprek dus! Wies vond het overigens wel een apart idee dat ik op het moment dat ik tegen haar praatte dus poedeltje naakt in mijn badkamer stond. Sjah…

speaker

MUST-HAVE MAKE UP

Kennen jullie het cosmeticamerk E.L.F.? Ik had er wel eens van gehoord (vooral dat het erg goedkoop was) maar nog nooit geprobeerd. Toevallig las ik vlak voor mijn trip naar New York dat E.L.F., wat staat voor Eyes Lips Face, een eerste winkel had geopend in the Big Apple. Er stond verder niet bij waar dus ik had er niet meer aan gedacht. Maar natuurlijk bepaalde het lot weer dat we gewoon door een nietszeggend straatje liepen in het Financial District en ineens voor de deur van de E.L.F. Store stonden! Het lot weet wel waar hij me naartoe leidt… Toen onze blikken op de prijzen vielen (gemiddelde prijs zo’n 3 dollar…), vielen we aan als hongerige wolven. Ik liep naar buiten met twee lip balms/sticks, een blush & bronzer doosje, een highlighter doosje en concealer palette. Totaalbedrag? 16 dollar. Inmiddels gebruik ik alles behalve het concealer palette dagelijks. Mijn favoriet? De highlighter (5 dollar) en lipstick (3 dollar). De highlighter heet officieel Tone Corrector Powder en bevat vier verschillende ondertonen maar op je huid zie je geen kleur. Alleen een hele subtiele glow. De lipstick is eigenlijk een verzorgende lip colour maar met veel pigment. Altijd als ik hem op heb krijg ik er complimenten over, dat moet een goed teken zijn toch? In Nederland kun je E.L.F. online bestellen maar zijn de prijzen iets hoger dan in Amerika en betaal je verzendkosten…

elf

MUST-HAVE SUNNIES

Vorig jaar zomer was ik bij de perspresentatie van Helena Christensen’s brillencollectie van Specsavers. Behalve dat het een leuk event was en ik met een supermodel op de foto ging, zat er in de goodiebag een cadeaubon van Specsavers! Ik had toen net een nieuwe bril dus bewaarde de bon nog even. Mijn plan was om er uiteindelijk een zonnebril op sterkte mee aan te schaffen. Vorig jaar zomer kwam het er niet van, maar inmiddels zijn mijn nieuwe sunnies binnen! En dat dit een goede zonnebril is met goede glazen merkte ik al direct. Jaren kwamen mijn zonnebrillen bij de H&M en Hema vandaan, maar dit is andere koek. Het voelt zoveel fijner aan mijn ogen, kijkt veel rustiger… Dat is het fijne aan een zonnebril op sterkte. En hij is natuurlijk ook veel steviger dan zo’n H&M ding voor vijf euro. Deze bril gaat nog wel even mee!

bril

Voor zover mijn must-haves voor mei.. en mei is pas op de helft dus wie weet er nog bij gaat komen!

Peace,

Esther

Laat commentaar achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *